Vrienden van het RSO

Word voor € 25,- per jaar vriend van het RSO.

Lees meer…

Kaarten bestellen

Lees hier hoe u kaarten kunt bestellen.

Lees meer…

Concert aanvragen

Alles over het aanvragen van een optreden of concert …

  • Bijgewerkt: 27 nov 2022.

Ontwerp en realisatie: YvonGo

Kerstconcert 18 december 2022 in de Elckerlyc

KERSTCONCERT ALS AFSLUITING VAN JUBILEUMJAAR VAN RSO MIDDEN-BRABANT

           Op zondag 18 december in CC Elckerlyc in Hilvarenbeek.

RSO Midden-Brabant viert dit jaar uitgebreid haar 30-jarige jubileum. Als afsluiting van dit jubileumjaar geeft het orkest op 18 december aanstaande een Kerstconcert in Cultureel Centrum Elckerlyke, Achter het Raadhuis 2, 5081 BA Hilvarenbeek.

Het concert begint om 11.00 uur. De kaartjes kosten € 12,50 en zijn te bestellen via www.cultureelcentrumelckerlyc.nl  en aan de balie in de foyer van dit cultureel centrum.

RSO 30 jaar jong

RSO Midden-Brabant is thuis in Hilvarenbeek, maar trekt gekwalificeerde muzikanten aan uit heel Midden-Brabant. Het 75-koppige orkest staat al 30 jaar onder leiding van dirigent Maarten Jense. Men verzorgt dit bijzondere jaar een drietal jubileumconcerten:In de zomer was er het zeer succesvolle Concert op het Plein, in de herfst een concert vol operette melodieën in de concertzaal van Tilburg en ter afsluiting een "thuiswedstrijd" in de vorm van een prachtig en sfeervol Kerstconcert. Tijdens dit concert laat het RSO vooral bekende Kerstmelodieën horen die Maarten Jensen speciaal voor dit orkest gearrangeerd heeft. Ook Janneke de Beer, die enkele prachtige optredens gaf tijdens het zomerconcert, zal het orkest weer vocaal ondersteunen. Tussendoor zullen een aantal muzikanten u nog meer in de Kerstsfeer brengen door gedichten of vertelsels. Natuurlijk zal een en ander worden geaccentueerd door lichtbeelden op de achtergrond.

Al in het weekend vóór de Kerst in stemming komen.

Samen met de vaste fans bent u verzekerd van een muzikale culturele middag vol bekende melodieën, waardoor u al één week voor Kerst zult onderdompelen in de zo gezellige, gemoedelijke, vreedzame wereld die dit feest probeert uit te stralen. Het RSO wil u op deze voorlaatste zondag van het jaar haar muzikale Kerstwensen overbrengen en samen met u toeleven naar dit bijzonder feest.

A C T U E E L

.

Lees meer...

Kerstconcert 18 december 2022 in de Elckerlyc

Lees meer...