Voorjaarsconcert RSO Midden Brabant

Voorjaarsconcert RSO Midden Brabant

Voorjaarsconcert RSO Midden Brabant.

Na het afgelopen zeer succesvolle jubileumjaar gaan we weer gewoon verder met het verzorgen van een aantal concerten in 2023.

Een vast onderdeel van onze concertreeksen is steeds het voorjaarsconcert in de Concertzaal van Tilburg aan de Schouwburgring aldaar. Dat vindt dit jaar plaats op woensdag 19 april. De kaarten hiervoor kosten € 15,- en zijn te bestellen via de ticketservice van de Concertzaal, www.schouwburgconcertzaaltilburg.nl
Ook aan de kassa van de Schouwburg kunt u kaarten bestellen en afhalen.

Het komende voorjaarsconcert is samengesteld rond het thema “Musicals” en er zullen dan ook een aantal bekende musicalmelodieën te beluisteren zijn. Ze worden afgewisseld met andere populaire en toegankelijke muziek in de stijl die we ons zo eigen gemaakt hebben en die we presenteren in de sfeer van de concerten van André Rieu.
Daarbij krijgen we bij een aantal nummers ondersteuning van drie zangeressen van de Vocal Group Tea-Time. Één van die vocalisten, Janneke de Beer, was ook al te horen bij onze twee jubileumconcerten in Hilvarenbeek.
RSO Midden-Brabant staat natuurlijk onder leiding van dirigent Maarten Jense, die op zijn zo kenmerkende manier ook de presentatie verzorgt.

Omdat we komend voorjaar al voor het vierentwintigste jaar een concert verzorgen in Concertzaal van Tilburg kunnen we gerust spreken van een traditie. Ieder jaar opnieuw vindt een groot publiek de weg naar ons informele en gezellige voorjaarsconcert en ook dit jaar zijn we van plan om hen niet teleur te stellen.
Dus laat deze kans niet verloren gaan en kom een woensdagmiddag lang genieten van prachtige gevarieerde muziek in de ontspannen sfeer die onze concerten steeds uitstralen.

Datum: 19 april 2023Tijd: 14:00 - 17:00Locatie: ConcertzaalLocatie: Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg, Nederland, Prijs: €15,