Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RSO Midden-Brabant ontmoet Keltische folkgroep Ogham

april 17 @ 14:00 - 16:00

€15,00

RSO Midden-Brabant ontmoet Keltische folkgroep Ogham op 17 april 2024 in de concertzaal.

We gaan voor de 25e keer naar de concertzaal van Tilburg voor ons voorjaarsconcert!

Komend voorjaar gaan we, volgens traditie, weer optreden in de concertzaal van Tilburg. Dit voorjaarsconcert zal plaatsvinden op woensdag 17 april 2024. Omdat een aantal van onze 85 muzikanten en onze dirigent Maarten Jense al die optredens hebben meegemaakt is het voor hun een echt jubileum.

Dit jaar gaan we op de Keltische toer. Daarvoor hebben we de uit de regio afkomstige folkgroep Ogham als gast uitgenodigd voor dit voorjaarsconcert.

Ogham is de ideale 7-koppige liveband voor de vertolking van Keltische folkmuziek. Ze vieren dit jaar hun 40-jarige jubileum. Op meer dan 30 instrumenten, waaronder banjo, mandoline, highland bagpipes, whisttle, accordeon en harp spelen ze klassiekers uit de Schotse en Ierse muziek en een aantal eigen nummers die inmiddels traditionals genoemd mogen worden. Ogham weet, net als onze dirigent Maarten, het publiek zo te bespelen dat het voor alle toehoorders een feest is voor oog en oor. Kortom een perfecte combi voor een gegarandeerde succesvolle muzikale  middag vol herkenbare klanken.

Het concert begint om 14.00 uur.

Kaarten voor dit concert kosten € 15,00 en kunnen besteld worden via de ticketservice van de concertzaal op de website

http://www.schouwburgconcertzaaltilburg.nl

Gegevens

Datum:
april 17
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€15,00
Site:
http://www.schouwburgconcertzaaltilburg.nl