Kerstconcert

Kerstconcert

Kerstconcert als afsluiting van jubileumjaar van RSO Midden-Brabant

RSO 30 jaar jong

RSO Midden-Brabant is thuis in Hilvarenbeek, maar trekt gekwalificeerde muzikanten aan uit heel Midden-Brabant. Het 75-koppige orkest staat al 30 jaar onder leiding van dirigent Maarten Jense. Men verzorgt dit bijzondere jaar een drietal jubileumconcerten:In de zomer was er het zeer succesvolle Concert op het Plein, in de herfst een concert vol operette melodieën in de concertzaal van Tilburg en ter afsluiting een “thuiswedstrijd” in de vorm van een prachtig en sfeervol Kerstconcert. Tijdens dit concert laat het RSO vooral bekende Kerstmelodieën horen die Maarten Jensen speciaal voor dit orkest gearrangeerd heeft. Ook Janneke de Beer, die enkele prachtige optredens gaf tijdens het zomerconcert, zal het orkest weer vocaal ondersteunen. Tussendoor zullen een aantal muzikanten u nog meer in de Kerstsfeer brengen door gedichten of vertelsels. Natuurlijk zal een en ander worden geaccentueerd door lichtbeelden op de achtergrond.

Al in het weekend vóór de Kerst in stemming komen.

Samen met de vaste fans bent u verzekerd van een muzikale culturele middag vol bekende melodieën, waardoor u al één week voor Kerst zult onderdompelen in de zo gezellige, gemoedelijke, vreedzame wereld die dit feest probeert uit te stralen. Het RSO wil u op deze voorlaatste zondag van het jaar haar muzikale Kerstwensen overbrengen en samen met u toeleven naar dit bijzonder feest.

Datum: 18 december 2022Tijd: 10:00 - 16:00Locatie: Cultureel Centrum ElckerlycLocatie: Achter het Raadhuis 2, Hilvarenbeek, Noord-Brabant, 5081 BA, Nederland, Venue website: View Venue WebsitePrijs: €12,50