Kerstconcert op zondag 17 december 2023 om 11.00 uur in de Elckerlyc te Hilvarenbeek

KERSTCONCERT RSO MIDDEN-BRABANT
Op zondag 17 december om 11.00 uur in CC Elckerlyc

Ook dit jaar verzorgen wij, het RSO Midden-Brabant, weer ons traditionele Kerstconcert in Cultureel Centrum Elckerlyc, Achter het Raadhuis 2, 5081 BA Hilvarenbeek.
In navolging van het afgelopen jaar, toen we veel positieve reacties kregen op de vervroegde begintijd, hebben we besloten om ook dit jaar weer een concert te verzorgen dat start in de late ochtend. Het concert op 17 december begint dus om 11.00 uur. De kaartjes kosten € 12,50 en zijn te bestellen via www.cultureelcentrumelckerlyc.nl en aan de balie in de foyer van dit cultureel centrum.

Een combinatie van de Kerstsfeer en mooie, herkenbare muziek.
Wij zijn thuis”” in Hilvarenbeek en ons orkest bestaat uit gekwalificeerde muzikanten uit heel Midden-Brabant. We zijn in de loop van meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een 80-koppige orkest en staan sinds de oprichting onder leiding van dirigent Maarten Jense. Tijdens dit concert zullen vooral bekende Kerstmelodieën te beluisteren die Maarten speciaal voor ons gearrangeerd heeft. Natuurlijk zal een en ander worden geaccentueerd door sfeervolle lichtbeelden op de achtergrond. Ook dit jaar zullen wij teksten en poëzie voordragen waarmee de Kerstgedachte tijdens dit concert een extra dimensie krijgt. We creëren hiermee een ambiance die past bij de sfeer van het feest dat in deze dagen over de hele wereld gevierd wordt.

Al in het weekend ervoor in Kerststemming komen.
Samen met de vaste fans bent u verzekerd van een muzikale culturele middag vol bekende melodieën, waardoor u al één week voor Kerst zult onderdompelen in de zo gezellige, gemoedelijke, vreedzame wereld die dit feest probeert uit te stralen.

Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten?
Bezoek dan met enige regelmaat deze website.