Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Kattendans

maart 19, 2023 @ 14:30 - 17:00

RSO Midden Brabant op stap in de Kempen.
Op zondag 19 maart a.s. zal het RSO Midden-Brabant een optreden verzorgen in de theaterzaal van “de Kattendans” in Bergeijk. Men gaat dit samen doen met gemengd koor d’Eyckelbergh uit deze plaats.
Het koor bestaat al ruim 60 jaar, staat onder leiding van Jacques Lemmens en heeft als vaste pianist Jan van Nunen. Het 50-koppige koor brengt over het algemeen licht klassieke melodieën, maar schuwt de vernieuwing zeker niet!
Een ideale partner dus voor het RSO Midden Brabant met dirigent Maarten Jense, die in voorbereiding zijn van hun eigen voorjaarsconcert in april.
Men gaat er samen met het gemengde koor een prachtige, toegankelijke muzikale middag van maken waar iedere muziekliefhebber heel erg van zal genieten. Het publiek zal aangenaam verrast worden door het verfrissende elan van de ruim 125 muzikanten die er, in “vele tinten grijs”, een muzikaal feest van gaan maken.

Het geheel vernieuwde theater en gemeenschapshuis “de Kattendans” aan de Eerselsedijk 4 in Bergeijk zal het mooie decor vormen voor het gezamenlijke concert van beide muziekgezelschappen.

Het concert begint op zondag 19 maart om 14.30 uur. Op de website https://kattendans.nl vindt u meer informatie over dit concert.

Gegevens

Datum:
maart 19, 2023
Tijd:
14:30 - 17:00

Locatie

Bergeijk
Eerselseijk 4
Bergeijk,
+ Google Maps