23 juni 2024 Concert op ‘t Plein – Hertog Janstraat Hilvarenbeek

RSO Midden-Brabant in samenwerking met de Koningklijke Harmonie Concordia van 1839 uit Hilvarenbeek.

SING-IN met het RSO-orkest en de Koninklijke Harmonie Concordia van 1839 Zing massaal mee.

Door Hein Kanters 

Op 23 juni 2024 vindt op het mooie plein aan de Hertog Janstraat om 14.00uur een groot concert plaats. De 80 orkestleden van het RSO-orkest bundelen hun muzikale krachten met de 75 harmonie-leden van onze Koninklijke Harmonie Concordia van 1839. Gezamelijk een immens orkest dat in goede banen wordt geleid door beide dirigenten Maarten Jense en Jacco Nefs.

En het koor? Dat ben JIJ.

Als je hierin geïnteresseerd bent en de twee repetities op 11 juni en 18 juni van 19.30 uur tot 21.00 uur bij kunt wonen (locatie Elckerlyk) dan ben je meer dan welkom. Idereen mag meedoen, ook kinderen. Kom meezingen en ervaar hoe bijzonder het is samen met een orkest massaal te zingen. Je hoeft geen geoefende zanger te zijn want er worden uitsluitend bekende melodieën gezongen.

Zo zullen onder andere het slavenkoor uit de opera Nabucco en Sweet Caroline van Neil Diamond plus nog vele andere melodieën de revue passeren. Ook het publiekzal zich niet onbetuigd laten want aan hen wordt gevraagd het refrein mee te zingen.

Geef je op vóór 1 juni en zing mee door een mail te sturen naar secretariaat@rsomiddenbrabant.nl Zodra meer bekend is over de inhoud van het programma krijg je hier tijdig bericht over. Kom met familie, vrienden of buurtgenoten om eens samen lekker te zingen met een fantastische begeleiding.